• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

2017-04-28

/Files/images/DSC02848.JPG

З метою поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя, пропаганди здорового та безпечного способу життя, вироблення в дітей умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров’я під час НС з 24 по 28 квітня 2017 року в школі проходив Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

В рамках тижня проведено ряд заходів, спрямованих на інформування учнівської молоді, виховання в неї бережливого ставлення до свого здоров’я, формування навичок безпечного поводження з електроприладами, закріплення правил безпечного переходу вулиці, інформування про користь здорового способу життя і негативного впливу шкідливих звичок на організм, надання першої долікарської допомоги, дії при надзвичайних ситуаціях тощо. Класними керівниками 1-11 класів проведено бесіди по класах з правил поведінки під час навчально-виховного процессу, а також інструктажі з техніки безпеки та попередження ДТП.В рамках цього тижня був проведений конкурс малюнків на тему: «Збережи здоров'я змолоду», цікаві вікторини, мультимедійні уроки з основ здоров’я, лекції. Протягом тижня був поновлені діючі куточкиі та стенди вздовж коридорів по безпечній життєдіяльності школярів. Учитель предмету «Захист вітчизни» Бурнос В.В. провів практичне заняття з учнями 9-11-х класів «Правила поведінки при виявленні підозрілих предметів», «Захист населення від надзвичайних ситуацій». Старшокласники дізналися, які засоби можна використати для захисту від сльозоточивого газу. Учитель предмету «Основи здоров’я» Желєзна Л.І. організувала майстер –клас для учнів 6-х класів з виготовлення ватно-марлевих пов’язок відповідно до вимог поведінки в надзвичайних ситуаціях.

Проведена робота була змістовною, корисною, цікавою. Діти показали достатній рівень знань з правил безпеки життєдіяльності.

/Files/images/DSC02820.JPG

/Files/images/DSC02849.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi