“Як молодь може змінити громаду“

2017-05-20

/Files/images/Як-молодь-може-змінити-громаду.jpg

20 травня в приміщенні Немішаївського агротехнічного коледжу відбулася спільна зустріч молоді нашого селища та гостей з Волині з Клубу некорумпованого покоління в рамках тренінг-семінару “Як молодь може змінити громаду“, що проводиться за підтримки Ради Європи та грантової програми «Створення платформи взаємодії влади та різних поколінь громади селища Немішаєве». Учні 7,8,10-х класів Немішаївської ЗОШ №2 І-ІІІ ст. та педагог-організатор Капітанчук Б.А. - активні учасники заходу.

Проект «Некорумповане покоління» передбачає різноманітні навчальні заходи та тренінги, які допомагають дітям повірити, що усі люди рівні перед законом, а в майбутньому не спонукатиме їх давати хабар, чи когось обійти, щоб отримати певні преференції. Діти ділилися досвідом своєї діяльності, мали змогу познайомитись з організаціями нашого селища, а саме Мистецьким центром Етюд та Клубом юних рятівників Котигорошко, прийняти участь у майстер-класах, які люб’язно організував коледж, відвідати музей Вишиванки, а також ближче познайомитись з діяльністю Української гельсінської спілки, яку презентував Олег Мартиненко, та Державним Інститутом сімейної та молодіжної політики, що реалізує в Немішаєві проект налагодження прямої взаємодії з молоддю.

Даний захід підготовлений за фінансової підтримки Спільного проекту Європейського союзу та Ради Європи. Викладені в ньому погляди не можуть жодним чином розглядатися як такі, що відображають офіційну позицію Європейського союзу і Ради Європи.

Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi