• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч з автором серії підручників з української мови Глазовою О.П.

Зустріч з автором серії підручників з української мови Глазовою О.П.

2017-10-06

/Files/images/DSC04307.JPG

6 жовтня на базі Немішаївського НВК для філологів Бородянського району була організована зустріч з автором серії підручників з української мови Глазовою О.П., кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри методики мов і літератури Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету ім. Б. Грінченка.

У своїй презентації Олександра Павлівна наголосила на необхідності формування компетентностей у школярів, передбачених концепцією “Нова українська школа”, продемонструвала інноваційні підходи роботи з підручником, познайомила з його розділами.

Підручник “Українська мова” 9 клас сучасний, має завдання для розвитку словникового запасу учнів, емпатії , а також інтернет та методичну онлайн-підтримку.

У роботі творчої зустрічі взяли участь 25 педагогів , яким небайдужа структура та методика проведення уроків за концепцією « Нової української школи», аби учні відповідно до основних принципів Державного стандарту мали ґрунтовні, усвідомлені знання, уміли слухати й чути, тактовно вести діалог, відстоювати свою думку, бути толерантними й уважними один до одного.

Олександра Павлівна звернула увагу на те, що талант креативного вчителя – побачити у буденних речах щось несподіване , щоб він надихав учнів на творчість і поза його межами – в особистісній і соціокультурній діяльності.

Насамкінець творчої зустрічі директор Немішаївського НВК Примаченко А.В., керівник районного методоб’єднання

Качаленко С.М. подякували Олександрі Павлівні за цікаву , змістовну зустріч та запропонували продовжувати діалог – освітянин – науковець.

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi