• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Показовий урок для вчителів початкових класів Бородянського району.

Показовий урок для вчителів початкових класів Бородянського району.

2017-10-26

/Files/images/Кобко.jpg

26.10.2017 року вчитель початкових класів Немішаївського НВК Кобко Тетяна Миколаївна провела показовий урок з учнями 2-А класу для вчителів району «Нестандартний урок – казка-сюрприз з математики у 2 класі з елементами інтерактивних та інформаційних технологій».

Метою даного уроку було сформувати навички швидких обчислень; відпрацювати вміння складати та розв’язувати складені задачі на 2 дії; вчити дітей уважно слухати один одного, володіти своєю поставою, жестами мімікою, удосконалювати уміння говорити; розвивати техніку мовлення малюків, пам'ять, мислення; згуртувати колектив дітей; вдосконалити обчислювальні навики; виховати увагу, старанність, бажання допомогти друзям, любов до природи.

Урок пройшов змістовно та повчально. Діти лишилися задоволені та пізнали багато цікавого. Продовженням уроку є екскурсія до села Демидів Вишгородського району в зоопарк «12 місяців».

В рамках семінару Шатило Ірина Андріївна виступила з доповіддю про роботу нової української школи «Сучасний урок в контексті компетентнісного підходу».

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi