• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Планове відпрацювання нормативів евакуації

Планове відпрацювання нормативів евакуації

2017-11-22

/Files/images/евакуація_o.jpg

22 листопада 2017 року в рамках проходження Всеукраїнської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» в Немішаївському НВК було проведено планове відпрацювання нормативів евакуації учнів та працівників із будівлі. В заході взяли участь учні 1-11 класів, вчителі, технічні працівники, обслуговуючий персонал.
Евакуація почалася за сигналом трьома короткими дзвінками о 12.35. Діти евакуювалися з приміщення школи спокійно та організовано.
Директор школи Примаченко Аліна Володимирівна, зателефонувавши за номером 101, повідомила про займання першого поверху в Немішаївському НВК. Протягом декількох хвилин до школи під’їхали машини пожежних та швидкої допомоги. Рятувальники показово відпрацювали гасіння пожежі та рятування потерпілих. Після чого дітям розповіли про нелегку роботу рятувальної служби, показали, як відбувається гасіння водою та піною, а також навчили користуватися вогнегасникама.
По закінченню планової евакуації в актовій залі школи для учнів 9-11 класів була проведена профорієнтаційна бесіда. А для 1-4 класів показали попереджувально-повчальні мультфільми про небезпеку вогню.

Дякуємо за співпрацю Мариць Івану Петровичу – капітану служби цивільного захисту, головному інспектору Бородянської РВ ГУДСНС України у Київській області, Благовірній Тамарі Павлівні – майору, заступнику начальника сектору зв’язків з громадськістю ГУДСНС України, Комочкіну Петру Олександровичу – майору служби цивільного захисту, головному фахівцю відділу персоналу Головного управління ГУДСНС України, Мельнику Руслану – капітану служби цивільного захисту, головному фахівцю сектору зв’язків з громадськістю.

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi