Безпека дітей – пріоритет громади

2018-02-09

/Files/images/nova_papka/IMG_5372.jpg

09 лютого в Немішаївському навчально-виховному комплексі пройшов захід Безпека дітей – пріоритет громади. Головне управління Національної поліції в Київській області, Дорожня патрульна служба області, Державна служба з надзвичайних ситуацій, Управління превентивної діяльності, Національної поліції, муніципальна поліція селища, Бородянська районна рада, Бородянська РДА та Немішаївська селищна рада об’єдналися, щоб познайомити дітей та молодь шкільного віку з правилами безпеки життєдіяльності та надати практичні інструменти для поведінки у ситуаціях, небезпечних для життя.

Так людно в школі буває не часто. Чоловіки у формі, спецтранспорт на подвір’ї, учні в костюмах біля актової зали. Молодші школярі мали змогу познайомитись з правилами дорожнього руху під час вистави та вікторини, що підготували учні 6-Б класу та класний керівник Т.В. Стонкус. Прийняли участь у змаганні з найшвидшого вдягання уніформи рятувальника, який провели представники Бородянського РВ ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Київській області.

Отримали подарунки – світлячки – двосторонні світловідображаючі брелки. На кожному брелку нанесено номер телефону бригади швидкого реагування Атлант, яка цілодобово патрулює селище та у разі необхідності прибуде на місце у рекордно короткі терміни. Брелки вручали представники холдингу Атлант Бондар Р.В., Омельяненко А.М. та запрошені гості.

По завершенні школярі мали змогу проїхатися територією селища в патрульному, поліцейському та пожежному автомобілі. А керівництво НВК та очільники відділу ДСНС обговорили подальшу співпрацю щодо профорієнтації учнів.

З настановчим словом на заході також виступили: директор НВК А.В. Примаченко, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Ярослав Чопань, Немішаївський селищний голова С.В. Замідра, т.в.о. голови Бородянської районної державної адміністрації В.М. Корнієнко. Захід відвідали: депутат Київської обласної ради С.В. Кармазін, голова Бородянської районної ради Г.М. Єрко, начальник відділу освіти Бородянської РДА В.І. Кухар, начальник Бородянського РВ ГУ ДСНС України у Київській області В.О. Дараган, т.в.о. заступника начальника Бородянського відділу поліції С.В. Савчук, начальник Бородянського РВ ГУМВС України в Київської області Омельяненко О.С., співробітники відділу ювенальної превенції поліції Київщини О.П. Косенко та Н.О. Васільєва, директор Немішаївського агротехнічного коледжу НУБіП України Альохін В.І., Бабинецький селищний голова Купраш А.О., Микулицький сільський голова Перевозник П.П., Козинцівський сільський голова Вигінний В.М. та їх колеги.

Кiлькiсть переглядiв: 129

Коментарi