• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання голів батьківських комітетів

Засідання голів батьківських комітетів

2018-09-07

07.09.2018 року відбулося засідання голів батьківських комітетів Немішаївського НВК.

На засіданні розглядалися такі питання:

1. Звіт про пророблену роботу за період літнього ремонту та планування роботи на на 2018-19 н.р..

2. Опрацювання Статуту школи та Статуту благодійного фонду « Громада – школі».

3. План роботи щодо участі батьків та дітей у Дні села та у всіх громадських заходах.

4. Розгляд клопотання батьків 1-В класу щодо деструктивної поведінки одного з батьків - Шаповала А.П.

Виступили:

1. Директор Примаченко А.В. зі звітом про виконану роботу , яку планували на засіданні голів батьківського комітету у травні 2018 року та накреслили плани робіт і організації дозвілля на 2018-2019 н.р..

2. Голова батьківського комітету Петрушенко І.К. виступила з пропозицією запустити в дію затверджений благодійний фонд та вносити кошти ( за бажанням ) на рахунок фонду.

3.Голова батьківського комітету Маруда А винесла на обговорення позицію деяких батьків , що не проживають у Немішаєве , але навчаються у нашому закладі , що вони не будуть брати участі у заходах селища , бо їм потрібно доїжджати.

4. Калашник Мар”яна , яка повідомила , що Шаповал А.П. своєю поведінкою порушує емоційний спокій адміністрації , батьків класу, учителя , чим заважаж продуктивно працювати протягом дня з дітьми

Ухвалили:

1. Роботу закладу і директора за період літнього ремонту вважати задовільною та брати активну участь у заходах школи.

2. Написати заяви та вступити до благодійного фонду ( за бажанням). На загальношкільних зборах обрати президента та правління Фонду.

3. Усі, хто навчається у Немішаївському НВК, є активними учасниками навчально – виховного процесу, а тому відмова будь – кого в участі в заходах порушує умови Статуту, за яким працює заклад.

4.Запросити на збори батьківських рад Шаповала А.П .для вирішення претензій з його боку та налагодження стосунків, а також попередити, що питання, які стосуються внесків до благодійного фонду на розвиток школи, можна вирішувати через представників благодійного фонду, президента та наглядову раду.

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi