• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Серпневі зустрічі педагогічних працівників

Серпневі зустрічі педагогічних працівників

2018-08-28

/Files/images/nova_papka/40479956_216594959215593_8516034461287055360_n.jpg

28 серпня у Немішаївському навчально-виховному комплексі "Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" проведено серпневі зустрічі педагогічних працівників за новою цікавою формою EdCamp, головним девізом яких стали слова "Той, хто йде, здолає дорогу".

Тема нетрадиційної конференції "Будуємо Нову українську школу на Бородянщині: стратегія і тактика, перспективи розвитку, прогнозування майбутнього".

Після вітальних слів начальника відділу освіти Валентини Іванівни Кухар та перших осіб району педагоги, батьки, учні перейшли працювати по п'яти локаціях. Учасниками однієї із таких локацій стали учні-лідери закладів загальної середньої освіти. Працюючи в групах, вони створювали модель випускника Нової української школи, вносили пропозиції щодо створення простору взаємодії між дитиною-лідером, вчителем-лідером, керівником-лідером та активними, небайдужими батьками, вирішували, якій бути школі майбутнього. Всі напрацювання з'єдналися в один загальний цікавий проект, який і був презентований в дискусійній залі під час презентації напрацювань.

Практична робота у коуч-студіях не залишила байдужим нікого з учасників: до роботи активно залучились всі. Тому обговорення напрацьованого матеріалу було жвавим та активним.

За підсумками серпневої зустрічі методичним кабінетом відділу освіти розроблено рекомендації, які будуть враховані у плануванні методичної роботи з педпрацівниками.

Кiлькiсть переглядiв: 112

Коментарi