Сила нескорених

2015-10-12

/Files/images/скачанные файлы.jpg

Указом Президента України Петра Порошенка День захисника Вітчизни відзначатимуть щороку 14 жовтня,

у День українського козацтва.

Саме під таким гаслом - „Сила нескорених“ -14 жовтня наша країна уперше відзначатиме День захисника України. Це свято започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

14 жовтня також відзначається велике релігійне свято – Покрова Пресвятої Богородиці.

14 жовтня, Покрова Пресвятої Богородиці, ще з козацьких часів був святковим днем захисників Вітчизни. Тож на Покрову українці згадають не лише козацький подвиг, а й усіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину й не лише зі зброєю в руках.

Захисники України – це не лише військовослужбовці. Сьогодні, на захист власної землі постав практично кожен. Тому захисники – це всі українці, всі небайдужі, свідомі громадяни, які працею, сумлінною професійною діяльністю, волонтерською роботою забезпечують економічний, гуманітарний, інформаційний захист держави. Всі, хто вболіває за її долю, подальше майбутнє й працює на її благо та розвиток, допомагає бійцям на Сході, опікується родинами військовослужбовців та загиблих Героїв тут, на місцях. Саме 14 жовтня має стати виявом поваги та шани захисникам нашої держави, її суверенітету й територіальної цілісності.

Вітчизну зі святом вітаємо нині

І хочемо, щоб вона мужніла і цвіла,

Навіки слава, слава Україні,

Її народу слава і хвала.

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi