• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Єдиний день інформування населення на тему: "Гуманізм та милосердя як беззастережні засади сучасного суспільства"

Єдиний день інформування населення на тему: "Гуманізм та милосердя як беззастережні засади сучасного суспільства"

2015-12-17

/Files/images/DSC00317.JPG

У Немішаївській ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів 17 грудня 2015 року було проведено Єдиний день інформування населення на тему: "Гуманізм та милосердя як беззастережні засади сучасного суспільства". (До Дня благодійництва та Дня Святого Миколая).

У заході взяли участь педагогічні працівники школи, батьки ,учні,технічний персонал.

Доброю традицією стали для учнів , вчителів та батьків школи щорічна акція милосердя та турботи, яка здійснюється в грудні до Святого Миколая . Сьогодні поруч з нами живуть люди, які потребують нашого милосердя. Ми відгукуємося на щорічні заходи та районні акції на допомогу хворим дітям, самотнім людям похилого віку. Учні школи виготовили поробки, зібрали продукти, предмети гігієни для наших героїв-односельців, які зараз знаходяться в зоні бойових дій. Святий Миколай не може забути жодного з них! Зараз, як ніколи, їм потрібна наша увага і тепло. Такий подарунок буде чарівною подякою за їхню відважність, за боротьбу, за наш спокій. Подарунки передані Дитячій громадській організації «КОТИГОРОШКО».

13 грудня , в День благодійництва, проведено благодійну акцію "Подарунки власноруч", а 17 грудня у нашій школі проведено захід "На радість дітям Миколай іде по світу".

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi