• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Найбільше щастя у житті – здоров’я».

«Найбільше щастя у житті – здоров’я».

2017-02-24

/Files/images/DSC01006.JPG

Проблема здоров’я дітей сьогодні як ніколи важлива. Діти приходять до школи не просто вчитися, а вчитися добре. І дуже важливо з перших днів створити їм такі умови, щоб це бажання не згасло.

Саме тому в Немішаївській ЗОШ №2 І-ІІІ ст. впроваджено здоров’язберігаючі освітні технології в навчально-виховний процес. Здоров’язберігаючі технології – це сприятливі умови навчання дітей у школі. Грамотно складений розклад уроків, сприятливий мікроклімат у класі, адекватність вимог та методик, збалансованість навчального і фізичного навантаження, використання на уроках та на перервах прийомів рухової активності, нейтралізації стресів, зв’язок навчального матеріалу з життям. Педагоги школи прагнуть, щоб кожен вихованець повірив у свої можливості, радів дзвінку на урок, зустрічі з учителем, і найголовніше щоб було бажання вчитися. Тільки за таких умов учень зростатиме духовно і розумово.

24 лютого 2017 року учні 1-Б класу (класний керівник Шатило І.А.) запросили молодших школярів на свято «Найбільше щастя у житті – здоров’я». Учні з’ясовували, чому здоров’я – найдорожчий скарб, зустрілися з Мийдодиром, вітамінами, мікробами та Хлопчиком – замазуркою. Зі сцени лунали веселі пісні, вірші, притча «Що для людини найдорожче?», а також поради щодо навичок здорового способу життя. Школярі підготували театралізовані сценки про корисні продукти харчування та заняття спортом. Наприкінці заходу з вітальним словом до гостей свята звернулася директор школи Савченко О.Є. та зауважила, що турбота про здоров‘я дитини – найважливіша праця вчителя

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi